Koningsdag

9 maart 2023

Willem’s verjaardag

Vier de verjaardag van de Koning op het oranje gekleurde Korenbeursplein in Tiel! De horecaondernemers op het Korenbeursplein slaan de handen weer ineen om het evenementen seizoen te openen met een buitenpodium. Uiteraard onder begeleiding van swingende muziek! Donderdag 27 april is het Koningsdag, een gezellig gratis evenement voor jong en oud! Vanaf 12.00 uur is er live muziek van Ber van Buren, Blind Lemon, Desert Rose, The Volatist en dj’s. Wij zorgen niet alleen dat er genoeg te drinken valt, maar ook te eten. Het restaurant is gesloten, maar we zijn wel buiten op het plein te vinden met allerlei lekkers. Kom vroeg dansen en mis niks!

Werk & nieuws

Vaderdag

Vier zondag 18 juni Vaderdag samen met Bistro Bar JUS! Die dag hebben we speciaal voor alle vaders en de rest van het gezin een extra menu bedacht.

Korenbeursstrand

Al 9 jaar (!) de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste plein van Tiel, vul dat met top acts, heerlijke drankjes, zand, een dikke...

Beurs Buiten

Al 10 jaar is de Beurs in Tiel en omstreken een begrip. De allerlekkerste drankjes, fijne mensen, heerlijk eten… maar ook de beste feestjes!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.