3 Gangen 39,50
4 Gangen 47,50
Diner
ALVAST IETS OP TAFEL?
Charcuterie, 3 verschillende hammetjes en Kalamata olijven
6.50 p.p.
Voor
los 13.50
Inclusief broodje
- Tonijn in zwarte olijf ingelegd met rettich-appelsalade
- Kalfsterrine met wortelcompote en Ras el Hanout
- Onze gemarineerde zalm met paprika en komkommer
- Groene bonensalade met burrata, peer en crème van knoflook
- Carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan, tomaat, kappertjes en pitjes
- Steak tartaar met brioche, zoetzure uitjes en notenmayonaise
Tussen
los 13.50
• Buikspek met coquille, bloemkool en lemongrass
• Huisgemaakte Hollandse garnalenkroket met citroenmayonaise
• Blooming onion met Parmezaansaus en gepofte mais
Hoofd
los 24.00
Inclusief frietjes of aardappeltjes met rozemarijn
- Bavette met chimichurri, gratin en rode wijn JUS
- Dorade met shoft-shell crab, zoetzure venkel en saffraansaus
- Boneless beef ribs met coleslaw en BBQ Sweet ‘n Spicy saus
- Claressefilet met zwarte inktvispasta, kokkels en vleestomaat
- Kalfslende met Bleu d’Auvergne en cipollini uitjes
- Gegrilde aardappel met gestoofde prei, bimi, crème van zoete aardappel en dragon-botersaus
- HOOFDGERECHT SPECIAL: Laat je verrassen door de chef!
ANDERE JUS ERBIJ?
Rode wijn JUS | Kruiden JUS | Knoflook JUS
Na
los 10.50
- Gepocheerde perzik met witte chocolademousse
- Amandel panna cotta met rabarber en aardbei
- Citroen parfait met munt en gemarineerde meloen
- Brownie met pruimenmousse en vanille-ijs
- 4 verschillende kazen met huisgemaakt karnemelkbrood, pruimedanten en walnoot
- Speciale koffie (keuze uit Irish, Spanish, French of Italian)
Lactose en glutenvrij? Laat het ons weten!