3 Gangen 42,50
4 Gangen 49,50
Diner
ALVAST IETS OP TAFEL?
Charcuterie, 3 verschillende hammetjes en Kalamata olijven
6.50 p.p.
Oesters Zeeuwse Creusen nr.3
3.00 p.s.
Voor
los 13.50
Inclusief broodje
- Gemarineerde zeebaars met rookzout, gekonfijte prei en erwtencrème
- Gerookte hertenham met cantharellen, crème van biet en geroosterde pompoen
- Carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan, rucola, tomaat, kappertjes en pitjes
- Steak tartaar met een eidooiertje, notenmayonaise, zuurtjes en brioche
- Gemarineerde zalm met mosterd-dillesaus en gnocchi met spinazie
- Couscous rolletjes met oesterzwam, venkel en ricotta
Tussen
los 13.50
- Kleine Bouillabaisse met garnaal, mossel en zalm
- Mille-feuille met knolselderij, bospaddenstoelen, pastinaak en gerookte paling
- Krokante zwezerik met lamsschouder en truffel JUS
- Taartpuntje boerenkool met ricotta en gebrande amandelen
Hoofd
los 24.00
Inclusief frietjes of gekruide aardappeltjes
- Klassieker: Hertenbil en wildstoof, rode kool en stoofpeer
- Gebakken biefstuk van de diamanthaas met rode uien-marmelade en rode wijn JUS
- Heilbotfilet met lasagne van gepofte tomaat, witte ui en gepofte knoflook JUS
- Wildzwijnhaas en wang met zwarte boontjes, polenta en truffel JUS
- Kabeljauw met zuurkoolrisotto, ingelegde boontjes en boter JUS
- Taartje van chioggia-biet, feta, geroosterde bospeen en basilicumolie
- Hoofdgerecht Special: Laat je verrassen door de chef!
- Liever een ossenhaas uit de pan van 180 gram? +7.00
ANDERE JUS ERBIJ?
Rode wijn JUS | Truffel JUS | Knoflook JUS
Na
los 10.50
- Crème brûlée van vanille en citroen met vanille-ijs
- Zwarte sesam cakeje met pure chocolademousse en sesam anglaise
- Cheesecake van Lotus Biscoff met bosbessensaus en vanille-ijs
- Amandeltaartje met warme kersen en banketbakkers- room
- 4 verschillende kazen met karnemelkbrood, pruime- danten en walnoot
- Speciale koffie (keuze uit Irish, Spanish, French of Italian)
Lactose en glutenvrij? Laat het ons weten!