Lunch
Vrijdag, zaterdag & zondag van 12.00 – 14.00
Met boterham?
Tomaat-olijf brood of maïsbrood 2.00
- Tosti Origineel8.00
met beenham, belegen kaas en ketchup
- Tosti De Beurs9.00
met avocado, belegen kaas, pesto, tomaat en pitjes
- 2 Kroketten op Brood9.50
met grove mosterd
- Uitsmijter op Brood9.00
keuze uit: kaas +0,50 | ham +1,00 | spek +1,00
- Broodje Carpaccio12.00
met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, tomaat, rucola en pitjes
- Broodje Pollo12.00
met pikante kip, pesto, mozzarella, Parmezaanse kaas, rucola en pitjes
- Wrap Tonijnsalade9.00
met roomkaas, rode ui, kappertjes, tomaat, olijf en rucola
- Wrap Gemarineerde Zalm9.00
met roomkaas, rode ui, kappertjes, tomaat en rucola
- Wrap Vega9.00
met roomkaas, gegrilde groentes, mozzarella en rucola
- American Pancakes7.00
3 stuks met stroop en poedersuiker
- Hazelino7.00hazelnootschuimgebak
- Portie frietjes3.00met mayonaise
3 Gangen 36,50
4 Gangen 44,50
Diner
ALVAST IETS OP TAFEL?
Charcuterie, plank vol lekkere hammetjes, worst en paté
voor 2 personen
6.50 p.p.
Voor
los 11.50
Inclusief broodje
-
Open ravioli van zalmforel en rouleau met paprika en bleekselderij
-
Terrine van konijn, zoetzure rode kool, appel en schorseneer
-
Carpaccio met truffel-mayonaise, Parmezaan, tomaat, kappertjes en pitjes
-
Steak tartaar met brioche, eigen mosterd en krokante Parmezaan
-
Gemarineerde zalm met basilicum, haringkuit en mierikswortel-mayonaise
-
Gebakken feta met spinazie, zoetzure aubergine en rode ui
Tussen
los 11.50
-
Mille-feuille met bospaddenstoelen, pastinaak en paling (gerookte paling optioneel)
-
Gnocchi met moelas van kip, bospeen en pittig bosui
-
Gerookte kalfslonghaas met Maldon zout, gele biet en geitenkaas
-
Hoofd
los 22.00
Inclusief frietjes of aardappeltjes met rozemarijn
- Gebakken biefstuk van de diamanthaas, met aardappelgratin en rode wijn JUS
- Kingfish met crème van groene curry en sushi-rijst
- Parelhoen met spitskool, asperge en sinaasappel JUS
- Buikspek met citroenpeper, barbecuesaus en groene asperge
- Roodbaarsfilet met jus van strandkrabbetjes en geroosterde venkel
- Stoombroodje Rendang van aubergine, groene kool en uitjes uit het zuur
- HOOFDGERECHT SPECIAL: Laat je verrassen door de chef!
ANDERE JUS ERBIJ?
Rode wijn JUS | Kruiden JUS | Knoflook JUS
Na
los 9.00
-
Gekarameliseerde noten met mokkacrème en Duits schuim
-
Bretonse slof met MonChou en warme kersen
-
Panna cotta van honing en citroentijm met citroen sorbetijs
-
Mango bavarois met gemarineerde ananas in rum en rozemarijn
- Taart van bloedsinaasappel, macadamia en witte chocolademousse
-
Kaasplankje met 4 verschillende kazen, karnemelkbrood, pruimedanten en walnoot
- Speciale koffie
Lactose en glutenvrij? Laat het ons weten!