Dinnershow The Rehab Project

25 november 2022

Een avond vol entertainment!

Een avond vol entertainment, lekker eten en gezelligheid. Zaterdag 17 en zondag 18 december zijn we terug met de Dinnershow bij De Beurs! Uit een liefde voor jazz met een R&B twist werd drie jaar geleden The Rehab Project geboren, een Amy Winehouse coverband.
De band bestaat uit zes muzikanten uit Tiel. Een strakke ritmische basis wordt neergelegd door drummer Leon Damhuis en Kevin Farrelly op de basgitaar. Jorden van Dijk bouwt met zijn gitaarspel het geheel verder op, samen met toetsenist Chris Meijerink. Moos d’Olivat accentueert op trompet en Chelsie de Ruiter zingt haar versie van Amy’s unieke stem.

Dit keer doet de band iets extra bijzonders: The Rehab Project vertelt en musiceert het levensverhaal van Amy. Van Amy’s jeugd, inspiratiebronnen en iconische groeimomenten tot en met hits van albums Frank en Back to Black.

*Heb je een allergie of specifieke dieetwensen? Geef dit dan door bij het reserveren.

Werk & nieuws

Thuis met JUS

Zet deze decembermaand de lekkerste JUS gerechten bij jou thuis op tafel! Met onze ‘Thuis met JUS’ thuis-kook-kits zet je zelf met minimale moeite...

Kerst bij JUS

Eerste en Tweede kerstdag zijn volledig volgeboekt! Maar… we hebben iets bedacht, kerstdinch!

Dinnershow The Rehab Project

Een avond vol entertainment, lekker eten en gezelligheid. Zaterdag 17 en zondag 18 december zijn we terug met de Dinnershow bij De Beurs!