Dinnershow The Rehab Project

25 november 2022

Een avond vol entertainment!

Een avond vol entertainment, lekker eten en gezelligheid. Zaterdag 17 en zondag 18 december zijn we terug met de Dinnershow bij De Beurs! Uit een liefde voor jazz met een R&B twist werd drie jaar geleden The Rehab Project geboren, een Amy Winehouse coverband.
De band bestaat uit zes muzikanten uit Tiel. Een strakke ritmische basis wordt neergelegd door drummer Leon Damhuis en Kevin Farrelly op de basgitaar. Jorden van Dijk bouwt met zijn gitaarspel het geheel verder op, samen met toetsenist Chris Meijerink. Moos d’Olivat accentueert op trompet en Chelsie de Ruiter zingt haar versie van Amy’s unieke stem.

Dit keer doet de band iets extra bijzonders: The Rehab Project vertelt en musiceert het levensverhaal van Amy. Van Amy’s jeugd, inspiratiebronnen en iconische groeimomenten tot en met hits van albums Frank en Back to Black.

*Heb je een allergie of specifieke dieetwensen? Geef dit dan door bij het reserveren.

Werk & nieuws

Vaderdag

Vier zondag 18 juni Vaderdag samen met Bistro Bar JUS! Die dag hebben we speciaal voor alle vaders en de rest van het gezin een extra menu bedacht.

Korenbeursstrand

Al 9 jaar (!) de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste plein van Tiel, vul dat met top acts, heerlijke drankjes, zand, een dikke...

Beurs Buiten

Al 10 jaar is de Beurs in Tiel en omstreken een begrip. De allerlekkerste drankjes, fijne mensen, heerlijk eten… maar ook de beste feestjes!